четвер, 22 червня 2023 р.

"Сила нескорених"- шануємо наших захисників і захисниць



З 20 до 30 червня представлено книжкову виставку-шану "Сила нескорених".

Також протягом цього періоду відбуваються патріотичні години "Україна-понад усе!".













Сучасна російсько-українська війна має гібридний характер, тож говоримо про захисників і захисниць України в широкому розумінні. Ними є не лише військовослужбовці, а й всі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави. Приміром, волонтери, як у межах нашої країни, так і за кордоном, котрі нерідко ціною власного життя допомагають українській армії, забезпечують її технічним оснащенням, теплими речами, амуніцією, ліками. Вражає масштаб їхньої діяльності на допомогу пораненим воїнам АТО/ООС, сім’ям учасників АТО/ООС, родинам вимушених переселенців з Криму та територій охоплених війною. Ці люди стали мирними воїнами і надійними захисниками Батьківщини, а їхня діяльність – зразком самовідданості та патріотизму.


Українська армія береже імена героїв минулих епох – від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і вояків УПА. Тому у війську з’явилися назви легендарних українських полководців та уславлених формацій минулого.
Доблесть і відвага сьогоднішніх захисників і захисниць підтверджують – українці борються за свободу та незалежність, за утвердження національної гідності та самоповаги.
Гасло “Слава Україні! – Героям слава!” стало офіційним вітанням українського війська.



  "Слава Україні! - Героям Слава!"  
  "Україна - понад усе!"  




Немає коментарів:

Дописати коментар