середу, 14 червня 2023 р.

"Добре і розумне літо: час читати і творити!"-літературно-мистецька зустріч



Продовжується наша плідна співпраця з школами мікрорайону.
14 червня бібліотека наповнилась щасливим гаміром діток-учнів 1 В класу спеціалізованої школи № 260.
Ми читаємо разом чудові книжки українських дитячих письменників і розуміємо, що найкраще місце на землі-там, де ти народився, де вперше побачив сонце і вперше почув казку.












Дзвінке слово української дитячої книги й вигадливі пензлі маленьких майстрів-учнів художньої школи № 9 міста Києва-розкривають у кожній дитині здібності до образного мислення й позитивно-поетичного сприйняття світу.






















Читаючи вірші з книги Дмитра Павличка "Найкраще місце на землі", маленькі читачі вірять, що всі живі і навіть неживі істоти й навіть предмети мають душу: вміють розмовляти. Треба тільки навчитись чути їх мову.
Дмитро Павличко каже, що є світ видимий і світ невидимий. Поезія обертає світ невидимий у світ видимий, цікавий, правдивий і таким чином дає кожній людині осягнути велику таїну людського життя.





















Також ми читаємо ще багато книжок українських письменників для дітей, милуємось творчими роботами "Моє літо кольорове, сплетене з добра й любові" ( учнів художньої школи № 9), вчимося позитивно мислити, шануємо наших Захисників, радіємо літу, віримо у нашу перемогу!
















Книжка
Світло об'являється,
Як відкриєш книжку.
Де ж воно ховається,
Як закриєш книжку?
Не впадай в зажурості,
Мій малий читачу,
Я те світло мудрості
В твоїм серці бачу.
Дмитро Павличко

Немає коментарів:

Дописати коментар