понеділок, 29 листопада 2021 р.

30 листопада-Всеукраїнський день добрих справ

З 23 до зо листопада представлено інформаційну викладку "Щедрий вівторок: Україна об'єднується навколо добрих справ".

#ЩедрийВівторок – Всеукраїнський день добрих справ, який цього року відзначають 30 листопада. Мета руху #ЩедрийВівторок – обєднати всю країну навколо добрих справ.
Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, закликають робити добрі справи.
«Щедрий вівторок» об’єднує всю країну навколо добрих справ. Усі бажаючі можуть підтримати ініціативу, долучитись волонтерською чи фінансовою підтримкою та розповісти про свої добрі справи у соціальних мережах.
#ЩедрийВівторок (англійською #GivingTuesday) виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився світом. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.
Всеукраїнський день добрих справ став можливий завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників. До добрих справ може долучитися кожен охочий. Щедрий Вівторок не має конкретного формату чи плану дій. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проект або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.

Немає коментарів:

Дописати коментар