пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

До 10-ої річниці від початку російсько-української війни та 2-ої річниці повномасштабного вторгення


10 років тому, в лютому 2014 року, російська федерація розв'язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни.

 24 лютого 2022 року рф розпочала нову фазу активних бойових дій проти України - повномасштабне вторгнення.


З 19 до 26 лютого у бібліотеці розгорнуто патріотичну інформаційну викладку "Небесні Ангели, розправте крила, щоб наша армія агресора розбила!" (В. Стрий).

Матеріали книжкової виставки розкривають страшну чорну суть гібридної війни, коли зазнають страждань усі-і військові, і цивільні. Особливо страждають наші діти, дитинство яких перестало бути безтурботним, різнокольоровим, радісним...або взагалі "перестало бути"...















Інформаційна виставка знайомить з інформаційними матеріалами до 10-0ї річниці від початку російсько-української війни Українського інституту національної пам'яті: початок війни на Сході, повномасштабне вторгнення і відсіч агресії, ключові стратегічні оборонні операції, подаються тематичні ресурси і матеріали Українського інституту національної пам'яті.

















Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву.









Героїчний опір українців - це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.


Україна переможе! 
Перемога України-запорука світової стабільності!


Немає коментарів:

Дописати коментар