понеділок, 29 січня 2018 р.

До Дня пам`яті Героїв Крут та роковин загибелі активістів Євромайдану С. Нігояна та М. Жизневського

З 22 до 30 січня 2018 року розгорнуто книжкову - пам`ять "Захист України ціною життя!", 29 січня 2018 року відбулась інформаційна година "Трагедію давню згадаємо знов: під крутами - бій, під Крутами - кров!" (До Дня пам'яті Героїв Крут).
З 19 до 29 січня 2018 року представлено інформаційну викладку "На сторожі добутої волі", що присвячена роковинам загибелі активістів Євромайдану Сергія Нігояна та Михайла Жизневського.






























29 січня цього року минає 100 років героїчного бою під Крутами, що відбувся під час наступу московсько - більшовицьких військ на Київ (1918) та став символом стійкості і патріотизму української молоді.

Героїзм і трагізм нашої історії вражає і , на жаль, має своє продовження сьогодні: українці, як і сто років тому, захищають Україну ціною життя.

22 січня 2014 року загинули активісти Євромайдану - Сергій Нігоян і Михайло Жизневський.
Саме вони стали символом, як і Герої Крут, як і багато інших Героїв, символом боротьби за українську свободу і демократію, символом жорстокої і кривавої боротьби.

У пам`яті нашого народу назавжди кров`ю будуть записані імена Героїв близьких і далеких епох, які загинули і гинуть під кулями, захищаючи рідну землю.

Схилімо голови перед тими, хто віддав своє життя за нас, за волю, за єдність і мирне щасливе життя!



Немає коментарів:

Дописати коментар