пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

"Навіки слава Україні й захисникам її хвала!" (Святковий патріотичний урок з нагоди свят Дня українського козацтва та та Дня Захисника України)

13 жовтня 2017 року до бібліотеки завітали на святковий патріотичний урок учні 4 - А класу спеціалізованої школи № 220 з вчителем Голицею Наталією Євгенівною.

Ми вшанували доблесних і мужніх людей, які впродовж тисячоліть оберігали і оберігають нашу землю.

Свята День українського козацтва і День Захисника України символізують любов і повагу українців до воїнів, які колись і сьогодні стоять на варті незалежності держави.

Спілкувались про те, що в наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей - вільних козаків, про виникнення легендарного історичного явища - Запорізьку Січ, культуру, побут, бойове мистецтво, значення та вплив козацтва на долю України та Європи.
Сьогодні у страшній борні наш народ і наша армія мужніє, вдосконалюється і перемагає.
Ми запалили свічку пам`яті і схилили голови перед подвигом і пам`яттю славних синів України - борців минулих століть, Героїв Небесної Сотні і Героїв АТО.



























Як говорив Тарас Шевченко: "У своїй хаті - своя сила, і правда, і воля", тож маємо шанувати тих, чий святий обов`язок - захищати свою хату, боронити свою правду - своєю силою і своєю волею. Як колись для козака почесним обов`язком була служба в Запорозькій Січі, так і сьогодні захищати рідну землю - це почесний обов`язок для наших юнаків.








Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше - оберігати мир! Ми повинні розуміти, як важко нашим воїнам знаходитися далеко від своїх родин і друзів, як важко кожного дня переживати смертельні ризики та втрати побратимів. Ми повинні показувати нашим захисникам нашу підтримку, повагу, віру.
Дівчатка з учителем привітали хлопчиків з святами власноруч зробленими листівками:











"Хоробрими, сміливими зростайте,
Кордони України оберігайте,
Продовжуйте батьківську славу,
Ростіть Вітчизні й всім на славу!"

Вітаємо зі святами!


Немає коментарів:

Дописати коментар