четвер, 4 грудня 2014 р.

«Книга і бібліотека в твоєму житті»(Бібліотечний урок-екскурсія).


2 грудня 2014 року відбувся бібліотечний урок-екскурсія «Книга і бібліотека в твоєму житті» для учнів 1а класу 220 школи (25 чоловік).


Сила книги безмежна. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса.


Прищепити дітям любов до книги, виховати потребу в читанні, дбайливе ставлення до книги, правила користування книгами – ось наше основне завдання, завдання бібліотеки для дітей.
Маленькі читачі ознайомились з особливостями історії появи книги, з значенням слів «бібліотека», «читач», правилами поводження з книгою, відгадували цікаву пізнавальну вікторину «А ти знаєш?…»



Для дітей цікаво все: книжкові виставки, виставки творчих робіт користувачів бібліотеки, і, звичайно, перегляд улюблених мультфільмів у «Чарівній кімнаті».
















Саме в дитячій бібліотеці дитина починає своє перше знайомство з інформаційною культурою, і ми, працівники, робимо все можливе, щоб зацікавити дитину.
«Розумна, натхнена книжка нерідко вирішує долю людини» 

В. Сухомлинський

Немає коментарів:

Дописати коментар