середу, 16 жовтня 2013 р.

До Дня захисту тварин.


До Дня захисту тварин.
З 4 жовтня по 30 жовтня в бібліотеці розгорнуто книжкову виставку «Пізнати і полюбити», присвячену Всесвітньому дню захисту тварин.




















Всесвітній день захисту тварин 
(4 жовтня) – це свято, яке допомагає об’єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.
Рішення про святкування Всесвітнього Дня захисту тварин було прийняте в 1931 році у Флоренції на Міжнародному конгресі прибічників руху на захист природи.
Дата свята – 4 жовтня – вибрана не випадково. Цього дня в 1226 році помер Франциск Ассизський, заступник і покровитель звірів і птахів.
Святий Франциск з особливою турботою ставився до усіх живих істот і відчував їх біль і страждання гостріше за свої власні.





Маленкі користувачі з цікавістю знайомляться з такими розділами книжкової виставки: «Цікавинки живої природи», «Моє пухнасте щастя», «Цікаві факти про життя домашніх тварин», «Няв+Гав+Цвірінь», «Парад порад».








Також в бібліотеці з 1 по 30 жовтня представлено інтерактивну фотовиставку – захоплення «Мій улюблений пухнастик, скільки він дарує щастя»: - 



фото улюбленців наших читачів: песик Надін, кролик Сімба, кіт Мурчик, песик Тарзан, кіт Умка, курча Пушок, кіт Масік, 






корова Майка, пара голубів – Василь і Надюша, песик Лада, кішка Аліса, котики Маняша та Маняма, совенятко Малятко, курочка Ряба і півник Тишко.











Поспішайте не тільки подивитись на улюбленців наших читачів, а й приймайте активну участь у створенні фотовиставки!






Давайте не забувати про те, що ми одна велика сім’я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі!







Немає коментарів:

Дописати коментар