неділю, 21 травня 2017 р.

"Свято у нашому дворі" (Спільно з Громадською радою району "Варта народу")

20 травня 2017 року наша бібліотека взяла участь у районному заході - ІІ - ий Дитячий дворовий фестиваль "Свято у нашому дворі", (вул. Теремківська, 6), що організований за підтримки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Працівники бібліотеки підготували книжкову виставку "Книга чекає друга", інформаційну зону "Запрошуємо до знайомства" (інформація про бібліотеку та візитівки - запрошення), інтерактивні вікторини - гри з солодкими сюрпризами та дитячими канцтоварами: "Хто заховався у казку?" (для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку) та "Добра родина - славна Україна!" (для дітей середнього та старшого шкільного віку).



























Гарний настрій, позитив, бажання участі у наших цікавих і пізнавальних вікоринах, цікавість до сучасних дитячих книг - все це збирало діток біля нашого літературного осередку.

Також працівники бібліотеки долучилися до дуже важливої справи - збору речей для дитячого будинку в зоні АТО: бібліотекар Ковальчук Світлана Олегівна принесла до пункту збору багато хороших і дуже потрібних дитячих речей.

В цьому заході взяли участь всі працівники нашої бібліотеки.

У своїй роботі бібліотека виходить за межі свого мікрорайону і чекає на нових користувачів!























































Немає коментарів:

Дописати коментар