понеділок, 22 червня 2015 р.

"Цікаво! Корисно! Ясраво!" (Канікули у бібліотеці)

Під час літніх канікул у бібліотеці традиційно гамірно.
Після бурхливого моря навчальної діяльності у школі зустрічі у бібліотеці - це відпочинок з користю: спілкування з книгами і друзями, можливість проявити творчі здібності, одним словом, корисно провести дозвілля.
Саме у цей час працівники бібліотеки постійно урізномананітнюють форми роботи з читачами, усі свої зусилля спрямовують на формування особистості дитини з високим рівнем інформаційної культури, розвиток умінь і навичок, сприяння розвитку у користувачів природних позитивних нахилів, здібностей. творчого мислення.
Поєднуються різні форми роботи: інформаційні хвилинки, літературні вікторини, бесіди, літературні і віртуальні подорожі, перегляди мультфільмів, караоке..

Ознайомлення з книжковою виставкою "Настрій сонячного літа"










Огляди книжкової виставки - поради "Для здоров`я і краси" (Тільки для дівчаток) і "Будь здоорвим і мужнім!" (Тільки для хлопчиків)



Інформаційна викладка - розвага "Шлях до знань - через гру!" (До 70 - річчя від д. н. І. П. Січовика, укр. дитячого письменника, гумориста, сатирика, поета, драматурга).
Не таємниця, що найкоротший шлях до знань пролягає через гру, адже вона несе в собі практичну зацікавленість, дає зримий результат і спонукає до творчості.

Ігри з буквами та словами відчиняють перед дітьми двері у цікавий світ рідної мови, прилучають їх до творчості.

Коментовані читання "Мудрі і щирі уроки В. О. Сухомлинського" (Читаємо разом "Чисту криницю).









"Кольорове орігамі своїми руками".


















Цікаві вікторини для кмітливих і начитаних "Якщо знаєш - відгадаєш, а не знаєш - прочитаєш!"


"Під вітрилами мрій: грай, читай, співай, радій!"

Розвиваючі ігри, караоке, перегляд мультфільмів і пізнавільних фільмів у "Чарівній кімнаті - території корисного і безпечного відпочинку, розвитку дитини.













Книжкова виставка - порада "Що читати на канікулах?"










"Веселі саморобки"
























Немає коментарів:

Дописати коментар