четвер, 28 серпня 2014 р.

Галерея дитячої творчрсті «Назустріч дитячим мріям».

«Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості» 


В. Сухомлинський .



Галерея дитячої творчості – це особливе місце у бібліотеці, де дитина-користувач може поділитися своїм баченням світу, своїм особливим дитячим світосприйняттям, висловитись за допомогою художніх образів, кольорів …
















Саме наочність викликає інтерес дитини до творчості і до прекрасного, інтегрує у високі духовні потреби – потреби самовираження.
Бесіда після читання поглиблює сприйняття дитиною твору, викликає задоволення від спільног з бібліотекарем творчого пошуку відповідей на питання, що хвилюють.








Особливо активні і контактні діти молодшого шкільного віку. Вони залюбки представляють свої роботи для демонстрації на постійно діючій виставці-експозиції «Світ очима маленького художника».
Це роботи Примак Лади, Дубас Марини і Дубас Мар’яни, Веремієнко Віки, Дворнік Насті, Чернишової Поліни, Харченко Олі, Харченко Олени, Шевчука Колі, Кулакової Віки.

















Хотілося б відмітити творчі роботи Примак Лади (9 років). Лада дуже любить малювати, вчиться цьому самостійно за допомогою інтернет-уроків.
Дівчинка часто малює в бібліотеці в «Чарівній кімнаті» - кімнаті розвитку і відпочинку дитини. Малюнки Лади присвячені улюбленим казковим героям.



































Ці роботи подобаються і дітям, і дорослим, спонукають до творчості інших дітей.



«Помагай! Підтримуй! Розвивай!» - гасло нашої бібліотеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар