вівторок, 25 липня 2017 р.

"Україна - НАТО": особливе партнерство" (До 20 - ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північно - Атлантичного договору" )



Протягом липня представлено інформаційну викладку "Україна - НАТО": особливе партнерство".
Увазі користувачів представлено інформацію, що висвітлює такі питання: що таке НАТО, у чому суть Північноатлантичного договору, які переваги отримає Україна після вступу до НАТО, етапи для країни - претендента для набуття повноправного членства НАТО та ін.



Основоположними документами, що продовжують визначати відносини між Україною та НОТО на сучасному етапі є Хартія про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору (9.07.1997 р.) та Декларація про доповнення Хартії про особливе партнерство (21.08.2009 р.).



























Користувачі знайомляться з основними положеннями Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору - принципами розвитку відносин між Україною та НАТО, сферами співробітництва.


НАТО є головним інструментом європейської безпеки та військовим гарантом у Євроатлантичному просторі.

Для України стратегічне партнерство з НАТО є невід`ємною складовою євроінтеграційного курсу.

Членство в організації є постійним процесом пошуку компромісу між партнерами по НАТО: власними громадянами, що сприяє демократизації суспільства - з одного боку, й розвитку Альянсу - з другого.


Немає коментарів:

Дописати коментар