середу, 1 жовтня 2014 р.

Мандрівка книгою "Найцікавіші місця України".


29 вересня відбулася мандрівка книгою "Найцікавіші місця України" (О. Сердюк) - до Міжнародного дня туризму.
















Україна - найбільша країна в Європі. Вона має славетну історію та унікальні культурні традиції. Багато пам`яток, які нагадують нам про минуле нашої Батьківщини, збереглося на українських теренах. Багато з них зникло, залишивши свій слід в історії або культурі.












Неперевершена природа України завжди приваблювала до себе людей. Мандрівники Середньовіччя часто згадували в своїх книгах широкі українські степи, високі гори та величні річки.










Ця книжка розповіла про найцікавіші куточки нашої країни. Гортаючи сторінки видання, ми здійснили захоплюючу подорож по знайомих та менш відомих місцях України. Ми побували у середньовічних замках Західної України, помандрували степами Донбасу, відвідали славетний острів Хортиця на Дніпрі. Прочитавши книгу, ми ознайомились з величними давньогрецькими містами, місцями козацької слави та славетних подій, які творили долю нашої країни.










Дізнались про перший в світі пам`ятник мамонтові, про найвищу українську ратушу, про терикони в степах, а також про багато інших фактів, подій та пам`яток, якими уславлена наша Батьківщина.







Немає коментарів:

Дописати коментар