вівторок, 23 серпня 2022 р.

День Незалежності України

З нагоди Дня Незалежності України для наших читачів розгорнуто книжкову виставку "Слава Україні від роду до роду, і її Героям, що б'ються за свободу!"



Година спілкування "Відчуємо серцем грандіозну зміну, коли народжується Нова Україна" дала змогу дітям щиро поговорити про труднощі в їхньому житті під час війни.

Матеріали віртуальної виставки:
 
 
Сташук.О.В. Я громадянин України. - Київ: "Патерик",2013

 У книзі доступно для дітей розказано про національну символику, види влади, конституцію, про історію нашої держави, культуру, географію, традиції українского народу.

Ми - кияни! : навч. посіб для учнів. - Харків: Оберіг, 2010 Посібник складається з чотирьох тематичних розділів, які містять цікаві пізнавальні тексти про школу, навчання, Київ, Україну, життя столиці, видатних киян.
     ГЕРОЯМ СЛАВА! : Розповіді для дітей про героїв фронту і тилу. - Київ: Мамине сонечко,2016         Наші воїни повертаються з війни, і розповідають, розповідають, і розповідають, або скупо кидають по слову, або просто мовчать. Але ми хочемо почути їхні розповіді, нам потрібно знати про все: про бойових побратимів; про героїчні вчинки, які самі воїни вважають простою роботою; про помічників, без яких не обійтися; і протнас з вами. Бо ми всі - своїми діями і мріями - наближаємо перемогу!
Лукасевич,А.І. НАШ ЗАХИСНИК. МИ МОЖЕМО ЖИТИ В МИРІ. - Київ: ПП"Агенство по розповсюдженню друку", 2015. Дитяче видання, присвячене захисникам української землі. Головні герої - славні сини своєї країни, міцні та незламні патріоти з жовто-блакитною бронею, які є непереможним щитом українського народу.
Галушко, К. Український націоналізм: Короткий курс з історії України. - Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. Якими є витоки та життєвий шлях українства і української національної ідеї? Як ця ідея формувалася, хто її підтримував і захищав? Завдяки чому наш народ вистояв і зберіг почуття гідності, життєву енергію та патріотизм? Саме спробі відповісти на ці запитання прсвячена ця книжка.

Козацька абетка: Коротка історія українського козацтва для детей і дорослих. - Київ: Веселка,2013. Найвизначніші події і найвидатніші герої козацької доби представлені  в книзі у коротких розповідях та мистецьких творах. Це ті ази нашої історії, які повинен знати кожен українець - і маленький, і дорослий.  
Книги для дітей по темі української мови в сучасний період нашого національного буття.

 
Українська  нація, наш народ має свої звичаї, традиції, свій історічний шлях протягом багатьох століть.

 

 
УКРАЇНА: Книга-мандрівка: від креативної агенції Green Penguin. - Київ: КНИГОЛАВ, 2017.

Ця чудова оригінальна книга - це 1200 непересічних фактів про Україну та українців.





СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар