середу, 29 листопада 2017 р.

Творча зустріч з письменницею Наталією Осипчук


28 листопада 2018 року відбулась творча зустріч з письменницею Наталією Осипчук.

Осипчук Наталія Вікторівна - українська письменниця, прозаїк, публіцист, драматург, член Національної спілки письменників, Національної спілки журналістів України, киянка.
Закінчила Київський Національний університет ім. Т. Г. Шевченка, філолог.
Наталія - неодноразовий переможець Всеукраїнського творчого конкурсу "Українська Мадонна" за висвітлення жінки - сучасниці.
Відзначена багатьма преміями та є лауреатом Всеукраїнських конкурсів та Міжнародного літературного конкурсу "Гранослов"; Міжнародної літературної премії ім. Богдана Нестора Лепкого; Всеукраїнської премії ім. М. Чабанівського; премії Літературно - наукового конкурсу Воляників - Швабінських при Фундації Українського Вільного Університету; Літературної премії імені Василя Юхимовича; переможець Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Володимира Дроцика; Всеураїнського конкурсу ім. Леся Мартовича; літературно - краєзнавчого конкурсу ім. Мирона Утриска.
Вона - автор семи літературних видань, останні з яких три "Гувернер" (Збірка п`єс) , "Ваш вихід, Дарино Романівно!" (повість), "Осінь. До запитання...".
Наталія Вікторівна пише радіоп`єси, є лауреатом Всеукраїнського конкурсу сучасної радіоп`єси "Відродимо забутий жанр".
Її публікації висвітлювались у різних Всеукраїнських альманахах.
Авторка численних публікацій теми освіти і науки, виховання і культури в українських ЗМІ: "Культура і життя", "Українська літературна газета", "Молодь України", "Кримська світлиця", " Україна молода" тощо.





































Наталія Вікторівна дуже цікаво, у ігровій формі презентувала свою нову книгу для дітей "Нас чекають у Щасливому".
Усі присутні вирушили в уявну подорож до містечка Щасливого, і занурились в атмосферу літа, моря, сонця й захоплюючих пригод.
Також діти активно брали участь у літературних мовних іграх, читали розділ з книги "Увага, смертельний номер : ми поїдаємо скло!". До речі, ця історія нагадала нашим читачам багато фокусів - і діти радо ділилися знаннями.





































Письменниця представила яскраві дитячі малюнки за мотивами книги, що спонукало наших читачів прочитати книгу до кінця і створити свої малюнки.





Бібліотека придбала для своїх користувачів 2 книги. 
Запрошуємо читати чудову позитивну історію "Нас чекають у Щасливому"!





Немає коментарів:

Дописати коментар