суботу, 3 грудня 2022 р.

6 грудня - День Збройних Сил України


З 1 до 10 грудня розгорнуто книжкову виставку "Україна-наша мати, треба вчитись захищати!".

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня.
 

 
Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.



























Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.




 Бажаємо нашим захисникам і захисницям   міцного здоров’я, добра, незламної волі,   надійного родинного тилу, злагоди, достатку 
 і мирного неба над головою! 




Немає коментарів:

Дописати коментар