пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Підсумок творчого конкурсу колажів "Be My Friend" ("Стань моїм другом"). (2016 - Рік англійської мови в Україні).


31 березня 2016 року в бібліотеці відбувся підсумок творчого конкурсу колажів серед тінейджерів "Be My Friend" ("Стань моїм другом"), присвячений співдружності України та Канади. 

Цей захід проходив за ініціативи і підтримки Тамари Желобицької керівника проекту "LIBRARY is COOL" та куратора волонтерської групи “Little Elf”.
Мета конкурсу – познайомити дітей з англомовними країнами, їх історією, культурою, традиціями. Сприяти налагодженню дружніх стосунків наших читачів з дітьми Канада.










В конкурсі брали участь 12 дітей віком від 7 до 15 років, було представлено 13 колажів.

















Всі роботи вирізнялись оригінальністю, різноманіттям відображення теми конкурсу.Кожна дитина окремо презентувала свою роботу.







Всім конкурсантам Тамара Желобицька подарувала книгу «Енн із Зелених Дахів» канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері сувеніри та солодощі.






Тамара Желобицька представила авторську виставку фоторобіт «Спогади з Монреалю», розповідь про Канаду, провінцію Квебек, цікаву інформацію про бібліотеки та дитяче читання в Канаді.






Наприкінці зустрічі пройшла вікторина «Що ти знаєш про Канаду?».












Діти та батьки с задоволенням приймали участь в спілкуванні.











Читачі ознайомились з книжковою виставкою "Різнобарвна,  багатонаціональна Канада/Canada" (розділи: 1.
Цікаві сторінки з історії Канади/History of Canada, 2. Дивовижний природний край/Nature of Canada, 3. Письменники Канади – дітям/Writers of Canada, 4. Пізнаємо Канаду/Know Canada)





Бібліотеці було подаровано сім книжок із циклу про «Енн із Зелених Дахів» видавництва «Урбіно» (м. Львів). Тамара також передала листа від видавництва з найкращими побажаннями читачам нашої бібліотеки.















Також Тамара Желобицька подарувала бібліотеці яскраву пізнавальну книгу-атлас «Мир на ладони».











Бібліотека та читачі дякують Тамарі Желобицькій за змістовну цікаву зустріч і постійну підтримку та увагу до дитячого читання.

 






"Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості" 
В. Сухомлинський



Немає коментарів:

Дописати коментар