середу, 24 грудня 2014 р.

"Найчудовіше зі свят - Рік Новий зібрав малят!"

23 грудня 2014 року відбулося літературно - музичне свято "Найчудовіше зі свят - Рік Новий зібрав малят!". Свято було організовано для найменших користувачів бібліотеки - дошкільнят і учнів 1-4 класів - найактивніших користувачів бібліотеки. (Всього присутніх дітей - 21 чоловік, всього присутніх на святі - 40 чоловік).














Вже багато років творчими партнерами бібліотеки є Зразковий художній колектив "Дитячий театр "Спалах" (художній керівник - Купчик Алла Василівна, музичний керівник - Толстова Алла Вікторівна).










Новорічне святкове дійство було у фольклорному стилі, з героями слов`янської міфології: Жива - Богиня Весни, Іванко - Купайло, Богиня Лада, а також невгамовна Коза, таємнича Чаклунка, Зіронька, Сніжинка, Старий Рік (Дід Мороз).












Всі вони хотіли потрапити в Новий Рік, та спочатку потрапляли в гості до Весни, Літа, Осені, бо щоб потрапити в Новий Рік - треба попрощатися з Старим Роком.





Таке звернення до культу природи стало дуже цікавим для маленьких користувачів, а в поєднанні з казковим сюжетом - захоплюючим і для маленьких, і для дорослих.






Кожен персонаж пропонував діткам, і навіть, дорослим, свою цікаву рухливу гру: "сьорбалки", "сплети косичку", "намотай мотузку", "горішок", "кубики", "перетягування каната", "лусни кульку".



























Діти були взахваті і хотіли брати участь у кожному конкурсі!





Ось так, крок за кроком, ми підійшли до зустрічі з Новим Роком.






Кожна дитина підготувала Діду Морозу вірш, пісню, гру на музичному інструменті (скрипці).



















Свято було з прекрасним музичним супровідом - фольклорна музика в запису, а також живе виконання артистами "Щедрівки" та ін. народних пісень.





Довгоочікувана і радісна кульмінація свята - отримати подарунок від Діда Мороза!
























Щиро дякуємо за надані подарунки, розуміння і підтримку депутату Київської міської ради Калініченку Олегові В`ячеславовичу та його помічникам - Назарчуку Олегові Дмитровичу, Нікітенку Валерію Юрійовичу, Крістіні - Романі Андріївні!







І знову свято йде до нас
Із світом чарівних прикрас.
І кожен знає назву свята:
Ми будем Новий Рік стрічати!






Чекають нас усіх дарунки,
Веселі конкурси, пісні,
І зустріч із казковим світом,
Що сниться нам лише у сні!



















Хай буде це свято 
На казку багате,
Хай будуть ялинки, цукерки, сніжинки,
Снігуроньки, Діди Морози рум`яні
Й зимові канікули, такі довгожданні!
Кружляє в танку дітвора ясноока,
Вітаєм усіх - усіх з Новим Роком! 






Немає коментарів:

Дописати коментар